Sunday, 10 February 2013

terima kasih awakkk :-/



04-11-2012 , awak mule kan relay kite . Sy terima awak dgn ikhlas aty sy . Mule2 ade jugakk rase takott utk trme awakk sbb kite jauh . Sy x biase kpel jauh2 .N sy daa pnah kpel jauh then die curang . So , sy takott pkare yg same b'ulang . Tp sy cube utk yakin kan diri sy yg awk bkn mcm ex sy tu . . Sy x pernah nak relay kite nie b'tahan hnye sekerat jlan . . Wlau ape pun yg jd , sy sntiase arap kan relay kite akn epy n kekal smpai bile2 . . Mule2 kapel kite epy jee . . Awk pun lyan sy ngn baekk .Kdang2 adew jugakk kite gayott2 . Tp makin lame smue tu makin ilang . . Kite daa jarang text , , gayott lagy lhaa jarang nye . Setiap kali sy kol , pyah sgt awk nak angkat . Tpy x pe awakk . Sy x nak pkir bkn2 psal awk . . Sy cube phm awk . . Awk ckp awk x nak ilang sy tp nape awk yg pergi tgal kan sy tnpe sebarang alasan ? Sy dah cube sabar awakk . Bnyk sgt dah sy cube sabar . . Sy sabar dgn arapan 1 ary nnti , awk akn b'ubah . . Awk akn sedar yg sy btol2 syg awk . . Tpy sy salah . . Sabar sy sikit pun xdk mkne bg awakk . Sy saket aty , sy terase or ape2 jee lhaa . . Sy x pnah ungkit kan dkat awakk sbb sy xnak kite gduh2 . . Ckup2 lhaa sy saket dgn sikap awakk yg slalu abai kan sy . . Sy taw bnyak yg awak sorokk dary sy tp sokeyh lhaa . . Sy xkesah pun .
N x pnah ade niat sikit pun sy nk pkse2 awk utk bgtaw smue bnde dekadd sy . . Sy jugakk xpnah jd kan jauh sbg alasan utk sy curang . . Sy tolakk rmai laki sbb awk . . Sy x nak saket kan aty awk . . Sy x nak luke kan aty awk . . Sy sgup pendam kan prasaan sedih sy , saket aty sy hnye utk nak jage aty awakk . . X nak awk sakett aty taw x ? ! Hmm . . Kite jarang sgt text . . Sy pun xtaw awk bz dgn ape . . N sy x pnah ade niat nak pkse2 awk utk text or gayott ngn sy 24 jam n sy x pnah pkse2 awak utk bgtaw mane awk ilang kan diri awakk . . Sy ikhlas sayang awakk , sbb tu sy cube sbar dgn smue pngai awakk . . Sy trme baekk burukk awakk . . Tpy smlm bile sy tgah2 rindu kat awakk , sy tnggu text awakk . . Bile mlm baru ade text awakk tu . . Sy bkak text tu dgn prasaan epy sgt2 awk taw ta ? Tpy bile sy bace text tu , agak2 awk ape sy rase ? ? Epy ke sy dgn text awk tu ? ? Epy ke kite bile dpt text 'kite putus lah' dary orang yg kite syg ? ? 10-02-2013 , awakk tamat kan relay kite . . Awk tamat kan relay nie tanpe sebarang alasan pun . . Nape awakk ? ? Kalau awk ade orang laen pun , , jujur jee lhaa awakk . . Sy xkn mara awakk drpd awakk bia kan sy t'tanye2 dgn mcm2 p'soalan . . Awakk buat mcm nie , mcm sy nie xdk prasaan lngsung . . Nak kpel , nak break , bleh suke2 aty jee . . Sy pun ade prasaan jugakk awakk . Hmm . . Awakk taw ta , , lbeyh baek kite d sakiti dgn kjujuran . . Skurang2 nye kite tau bnde yg btol . Awk x ptot wat cm nie . . Sy trme kptusan awk tp sy x leh trme care awk :'( . . Susah sgt ke utk awak bgtaw sy sbb awak buat kptusan utk kite ptus ? ? Susah ke awakkkk ? ! Hmm :'( . . Smue janji , smue kate2 ilang dlm sekelip mate . . Trme kaseh awakk :'( . . Nie mybe post t'Akhir sy utk awak . Sy taw sy lngsung xdk nilai dkat mate awak , ape lg dlm aty awk kan ? Lngsung xdk tmpat utk sy dlm aty awk . . Xpe lhaa awkk . . Mcm mane sy ikhlas trme awk ary tu , mcm tu jugakk lhaa sy ikhlas trme kptusan yg awakk buat nie . . Sy arap dgn kptusan yg daa awk wat nie , , awakk akn epy . . Maaf kan smue slah n silap sy sepanjang kite knal . . Maaf kan sy sbb x dpat p'tahan kan relay kite . . N maaf kan sy jugakk sbb x dpat jd gf yg baekk utk awk . . Sy sntiase doa kan kbhagiaan awakk . . Sy arap awakk akn dpt orang yg jauh lbeh baek dari sy . . N sy arap sgt2 orang tu dpt jage awakk dgn elokk , syg awakk
sepenuh aty die n xkn pnah saket kan or luke kan aty awakk . . Sekali lagy sy mtk maaf n thanks
for all sayanggg :'( . . Take care . . Good luck for your exam . . Bye :-/ . . 

Wednesday, 30 January 2013

Rindu :-/



saya rindu awak sangat2 . .nape awak berubah ? ?nape awak dah x macam mase kite mule2 kenal ? ?awak dah x sayang sy ehh ? ?nape awak laen sangat2 ? ?awak dah x layan sy mcm awak layan sy mase kite mule2 knal . .awakkk . .awak ade org lain ke ? ?jujur lah awakk . .jgn wt sy t'tanye2 mcm nie . .nape sy rase awak dh x syg kan sy ? ?awakkk . .sy tau kite nie jauh . .x salah kan kpel jarak jauh ? ?hmm . .dah nak masuk 3bulan dah dgn awak . .tp skrg nie , awak lain sgt2 . .awakk . .awak pnah ckp awak syg sy , awak xnk ilang sy . .tp nape skrg awak mcm dh x pduli kan sy ? ?skrg nie nk dgr awak ckp awak syg sy pu susah awakk :( . .sumpah . .awak dah lain sgt2 sayangg . .awak x mcm yg sy mule2 knal . .kalau awak rase ape yg sy rase skrg , ,sy yakin mesti awak akan faham mcm mane sedih nye rase bile org yg kite sayang , ,dah berubah :( . .kalau ary tu , ,kite slalu text . .tp skrg kite jarang sgt text . .kdg2 dlm 1 hari tu , ,langsung x text ? ?awak g mane ? ?ary tu mase awak kat skola pun awak slalu text sy tp skrg jarang awak text sy mase awak kat skola . .hmm :( . .nape awak wat sy mcm nie ? ?ape salah sy awak ? ?cakap lah :( . .sampai bile kite nak terus mcm nie ? ?setiap mase sy ingat awak . .sy x pernah ade niat nk curg dgn awak even kite jauh . .sy tau kalau sy curg pun , ,awak x kan tau . .tp sy bkn mcm tu awakk . .sy masih fikirkan awakk . .sy xnak saketkan hati awakk . .cukup awak sorg dlm idopp sy nie . .kdg2 sy rase mcm awak dah ade yg lain . .entah lah nape . .sy yakin kalau pmpuan lain kat tmpat sy pun , ,msti die akn fikir mcm tu jugakk . .hmm . .walaupun kite jauh , ,sy slalu syg awak . .sy percaye kat awak . .tp ape yg awak wt skrg , ,mcm nak ilang kan kpercayaan sy kat awakk . .nape awak layan sy cm nie ? ?sy rindu awak yg dulu . .bkn yg skrg :( . .hmm . .sy nak hbngan nie kekal . .sy xnak hbngn nie t'henti sekerat jlan :( . .awakk . .tlg lah jd lelaki yg sy knal mule2 ary tu . .kalau awak dah ade org lain , ,lebih baik awak jujur dgn sy . .jgn seksa sy mcm nie . .kalau awak dh ade org lain , ,lepaskan jee lah sy . .mungkin die lebih layak uttk awakk . .sy faham awakk :( . .awakk . .kite x boleh nk cnte n syg due org dlm 1 mase . .sbb tu sy ckp kalau awak ade org lain , ,tinggal je lah sy . .mmg sy ckp sy xnak hbngn nie t'henti sekerat jlan , ,tp kalau awak dh ade org lain , ,utk ape lg hbgn nie kan ? ?awak bukan org yg p'tame yg muncul dlm idopp sy tp kalau bleh sy nk awak jd yg t'akhir dlm idopp sy . .

'' please don't be in love with someone else . . distance doesn't matter . .if two hearts are loyal to each other . . even when we're miles and miles apart , ,
you're still holding all of my heart . . i want to be your's only . .
i want you to hold me and never let go . . sometimes the best memories are sad . .
because you know they will never happen again . . ''